Adres
Rochussenstraat 198 3015 EK Rotterdam,
Vragen?
busmb@hr.nl

Een ander kunnen laten groeien – website in begrijpelijke taal

BEGELEIDERS

Inleiding
Zij vinden het leren omgaan met soms te intiem gedrag in de sociale omgang een belangrijk aspect. Evenals het betrekken en delen van belangrijke beslissingen in het maakproces die consequenties hebben voor de acteur met een beperking.

Citaat
Luister naar een fragment uit één van de interviews, ingesproken door acteurs van Theater Babel Rotterdam. Eerst wordt verteld waar het fragment over gaat, daarna volgt het letterlijke citaat.

“Wij hebben toen de keuze gemaakt om een aantal tekstrollen te schrappen. Dus die werden uit de voorstelling gehaald. Dus het werd van verbaal naar non-verbaal gezet. En nou ja daar vielen spelers toch wel over, want die hadden daarop geoefend en vonden dat niet prettig…
Ook omdat niemand dat wist dat dat ging gebeuren. Er waren wel gesprekken, maar niet alles werd gedeeld natuurlijk. En dat kan ook niet in zo’n proces. Maar als je dan op zo’n repetitie bent en dat wordt medegedeeld. Nou ja ik ben daar ook best wel heel boos om geweest inderdaad. Zo van nou zo ga je niet met mensen om, dit kun je niet doen. Maar goed dat is later wel uitgesproken en ze zijn wel wezen kijken gelukkig.”

Wij gebruiken cookies voor een goed functionerende website Privacybeleid

Ga naar de inhoud