Adres
Rochussenstraat 198 3015 EK Rotterdam,
Vragen?
busmb@hr.nl

Radioplay

De artistieke analyse van de verhalen van de geïnterviewden heeft geleid tot een radio play, een hoorspel dat wel op de vloer gespeeld werd. De titel luidt ‘Eromheen zwommen mensen heel de tijd tussen de haaien’. Beluister het hoorspel en ervaar de inwerking ervan.

Een artistieke analyse van alle interviewteksten heeft geleid tot een radio play of hoorspel met als titel ‘Eromheen zwommen mensen heel de tijd tussen de haaien’. Hiervoor verzamelden onderzoekers van Hogeschool Rotterdam alle verhalende fragmenten uit de 53 interviews. Vervolgens maakten onderzoekers van ArtEZ hieruit een eigen artistieke selectie om deze fragmenten vervolgens samen te brengen in een theatrale tekst in de vorm van een collage van stemmen en verhalen. Deze tekst werd bewerkt en geregisseerd door theatermakers Paul Koek en Elsa May Averill om vervolgens tijdens het eindsymposium van het project live uitgevoerd te worden door studenten van de opleiding Docent Theater van ArtEZ en spelers van de inclusieve theatergezelschappen Theater Klare Taal en Speels Collectief.

Klik op play om de uitvoering van het hoorspel ‘Eromheen zwommen mensen heel de tijd tussen de haaien’ te beluisteren. De opname begint met enkele regieaanwijzingen en de introductie van de stemmen, daarna volgt het hoorspel in de vorm van een collage van stemmen en verhalen.

Radioplay

Eromheen zwommen mensen heel de tijd tussen de haaien

Klik op onderstaande ‘play’ button om het hoorspel te starten. Veel luisterplezier!

Wij gebruiken cookies voor een goed functionerende website Privacybeleid

Ga naar de inhoud