Adres
Rochussenstraat 198 3015 EK Rotterdam,
Vragen?
busmb@hr.nl

Groeien als theatermaker – website in begrijpelijke taal

THEATERMAKERS

Inleiding
Theatermakers geven aan in dit kader graag bij een andere vakgenoot of theatergezelschap in de keuken kunnen kijken op de vloer en in directe samenwerking met elkaar.
Theatermakers benoemen ook het kennisnemen van interessante initiatieven op internationaal niveau als inspirerend en uitnodigend om ook in eigen land te ontwikkelen.

Citaat
Luister naar een fragment uit één van de interviews, ingesproken door acteurs van Theater Babel Rotterdam. Eerst wordt verteld waar het fragment over gaat, daarna volgt het letterlijke citaat.

“Wij zijn toen in Zweden geweest en dat heeft me toen heel erg aan het denken gezet, daar werd ik toen heel erg enthousiast van. Toen zijn we naar een opleiding geweest waar ze dans, muziek, theater, waar mensen met een beperking een opleiding konden volgen waarna ze vervolgens een baan kregen binnen dat bedrijf en ze dus ook klussen deden en geld binnen kregen. Toen dacht ik dat hebben we hier helemaal niet en waarom worden deze mensen nou niet opgenomen in zo’n proces als deze. Ja dat heeft me toch wel een beetje als een theaterschool achtig iets wat dan in mijn hoofd blijft zitten, dat ik denk daar wil ik wat mee.”

Wij gebruiken cookies voor een goed functionerende website Privacybeleid

Ga naar de inhoud